Manipulatorica u braku: Jada Pinkett Smith pred kamerama pričala kako je varala Willa

Brak Willa Smitha i Jade Pinkett Smith | Celebrity

Will Smith i Jada Pinkett Smith su u emisiji ‘Red Table Talk’, prije dvije godine progovorili o problemima u braku, a stručnjaci za govor tijela sada su analizirali njihove pokrete i zaključili ko je manipulator u njihovom braku.

Naime, u Jadinoj emisiji ‘Red Table Talk’ glumica i voditeljica je otvoreno priznala da je prevarila supruga 2015. godine s mladim pjevačem i prijateljem njenog sina, Augustom Alsinom. kada su se privremeno bili razišli.

https://www.youtube.com/watch?v=e5FtrQMkr_I&feature=emb_title&ab_channel=PRISCYUVlogs

“Doživjela sam prevaru i to mi je uistinu slomilo srce, ali i sama sam varala nekoga do koga mi je bilo stalo. Moram vam reći: teže mi je bilo preboljeti to što sam ja napravila nego činjenicu da je to neko napravio meni. Naučila sam da moram oprostiti prevaru jer to zapravo nema veze sa mnom…, rekla je Jada u spomenutoj emisiji. 

Will je tada priznao kako je njihov brak imao krize, a u pojedinim trenucima razmišljali su i o razvodu. 

-Bio sam završio s tobom. Htjeli smo se razvesti. Razmišljao sam kako da usrećimo jedno drugo, mogli smo biti gotovi. Nisam bio siguran da ću ikada više razgovarati s tobom. To je čudo, neke stvari kroz koje moraš proći”, rekao je Will. 

Will Smith resigns from Academy over Chris Rock slap

Spomenuti razgovor stručnjaci su odmah analizirali i došli do zaključka kako žive u disfunkcionalnom braku, a neki su otišli korak dalje pa prokomentirali kako je Jada najveći problem u ovom odnosu te da upravo ona uništava svog supruga. Također, smatraju kako glumica manipulira Willom do te mjere da su zaključili da je njezina reakcija natjerala Smitha da na pozornici udari komičara Chrisa Rocka. 

-Izgleda da je u ovom odnosu Jada ta koja bi lakše izašla iz braka. Osobe koje bi lakše otišle iz braka su one koje imaju moć, rekao je američki psihijatar Todd Grande.

S.H.P.

Novinarka. Magistar Komunikologije.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.