John Legend i Chrissy Teigen zarađuju na svojim nekretninama, stan prodaju za 18 miliona dolara

Slavni bračni par, John Legend i Chrissy Teigen, rješavaju se svojih nekretnina. Prvo ih urede, koriste ih određeno vrijeme, a potom ih prodaju po znatno višoj cijeni.

To se desilo i sa jednim od njihova dva stana u New Yorku, koji pokušavaju prodati za 18 miliona dolara.

“Shvatili smo da ćemo zbog posla, ali i drugih razloga u budućnosti puno više boraviti u Los Angelesu nego u New Yorku pa ćemo se skoncentrisati na uređenje našeg doma na Zapadnoj obali”, objasnio je slavni muzičar.

Stan porodice Legend na Manhattanu u četvrti Nolita ima 576 kvadratnih metara, što uključuje ogromnu terasu koja za uzima gotovo polovicu te garniture.

Nalazi se u ulici Broome, u historijskoj zgradi izgrađenoj 1856. godine, koja 2012. biva preuređena u luksuznu stambenu zgradu. Spajanjem penthousea na šestom spratu i stana koji se nalazi na petom spratu, nastaje njihova nekretnina.

Penthouse je kupljen za 9 miliona dolara, a stan gotovo 7 miliona.

Svi uređaji u stanu su od proizvođača Miele, a podovi su od skupocjenog hrasta, dok kuhinjski namještaj je marke Amuneal i izrađen je po mjeri, dok je na radnoj površini Cristallo prirodni bijeli kvarc. Također u stanu su visoki stropovi, podno grijanje i krovni prozori koji pružaju savršen pogled.

U dnevnom boravku nalazi se plinski kamin, projektor sa ekranom od gotvo 3 metra. Posjeduju i vinski podrum u kojem se nalaze ogromni prozori koji pružaju spektakularni pogled na New York.

Par je nedavno prodao i raskošnu modernu vilu na Beverly Hillsu koja ima 1000 kvadratnih metara i to za 17.5 miliona dolara. U njoj su živjeli pet godina.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.